Blog 1 -
 Taxi Wavre Prix  thumbnail

Taxi Wavre Prix

Published Jul 11, 23
5 min read

Taxi Wieze

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Wij hebben een mooi hotel in het hippe centrum maar er zijn zeker 4 wijken die een bezoek waard zijn. Vooral de fruitmarkt is een enorme aanrader! Een goede vriend van ons woont in Bogota en altijd als we hier zijn spreken we af. Het toeval wil dat hij piloot is - taxi condruses.Hernan, onze vriend, heeft een vliegtuig gehuurd en we stijgen op. We vliegen over Zapaquira, met zijn bijzondere zoutkathedraal, en het wonderschone witte Villa de Lleyva naar Barichara. Voordat we daar landen vliegen we eerst over de bizar mooie en bekijken we die van alle kanten. Ook per auto is dit een wonderschoon gebied en vooral mensen die van rust en wandelen houden komen hier aan hun trekken.

Nadat we lekker hebben geluncht in wandelen we nog even lekker rond. Er is een mooie tocht van een uur of 4 naar Guane maar daar hebben we vandaag geen tijd voor. Wij vliegen terug naar Bogota…ik mag zelf een dikke 3 kwartier achter de stuurknuppel zitten en dat vind ik toch een feestje - cheap taxi brussels.

Dat maakt vandaag extra bijzonder - navette gare du nord tour et taxi. Terug in Bogota nemen we zeer hartelijk afscheid en gaan we in de avond in één van de vele goede restaurants in de stad lekker eten…heerlijk om weer terug in Colombia te zijn! De pacifische kust van Colombia is een nog redelijk onbeschreven bladzijde. Ook voor ons en dus hoog tijd om eens te gaan kijken wat het is.

Wij beginnen dus de dag met een vlucht naar Medellin. Dan stappen we over in een kleine pijpela van een vliegtuigje en achterin zit deze vol met kuikens. Een kabaal van jewelste! Zodra de motoren starten horen we ze niet meer maar dat dit totale couleur locale is, is wel duidelijk.

Taxi Vert Number

De komende 3 nachten zitten we in El Almejal, een geweldige eco lodge en de enige in zijn soort in de verre omtrek. Van juni tot november kun je hier per boot de zee op om te zien. Bij aankomst staan we wat onwennig op heel zwart zand en kijken we uit over een onstuimige zee.

Het regent hier veel en vaak dus daar moet je je op instellen - taxi 10 personen. Nooit de hele dag, meestal in de nachten en overdag dan vaak een uurtje. Het regent dan ook wel fors! In de middag vallen we meteen met de bips in de boter en mogen we een nest kleine schildpadjes loslaten.

Van augustus tot oktober komen de moeder aan land om eieren te leggen en van oktober tot december kun je dan geregeld meemaken dat je ze vrij mag laten…. HEEL bijzonder om mee te maken! Nou, dat beloofd wat voor de komende dagen. Vanmorgen stappen we in de boot om walvissen te gaan kijken.

6 walvissen later varen we terug naar onze lodge. Ja, ook hier kun je ze prachtig uit het water zien springen. We hebben het weer live mee mogen maken. Dit gaat nooit vervelen! In de namiddag, na een heerlijke lunch, gaan we met een lokale bioloog op pad op zoek naar kikkers (téléphone taxi vert bruxelles).

Er zijn te vinden als ook de “rana de cristal”, een waanzinnig mooie kikker met een doorzichtig lijf. numero taxi vert. Heel bijzonder en de plek is fantastisch. In de avond mogen we nog een keer op pad en vinden we een familie boommarters, nu zijn we helemaal door het dolle heen en de hele avond blijven we maar gaan.

Hoeveel Kost Een Taxi

Nou, die morgen brengt regen, heel heel veel regen en donder en bliksem (taxi rik). Wij zouden naar een nabijgelegen nationaal park gaan maar dat heeft geen zin. Jammer maar kunnen we mooi even al onze mail bijwerken. In de middag begint de zon te schijnen en gaan we sportief aan de slag.

De lodge is heel knus maar AC is niet voorhanden. De kamers zijn ruim maar simpel. Het eten is prima en bij de receptie is er tegenwoordig ook wifi. Mocht je een avontuurlijk familie zijn dan is dat top want de huisjes zijn voor 4 personen. Wij vinden het een voorrecht om in deze uithoek van het land te zijn geweest.Medellin heeft een geweldig klimaat en de stad groeit mede daardoor als kool. Nadat we terug zijn uit Bahia Solano staat een lokale gids ons op te wachten. taxi aalter. We gaan vanmiddag een city tour maken en we beginnen daar mee in één van wat vroeger een zeer gevaarlijke wijk was.

Tegenwoordig is het echter andere koek - taxi sympa tubize. Rap en grafitti hebben dit deel van Medellin welvaart gebracht en tegenwoordig is het cool om hier gezien te worden. Wij ontmoeten één van de beroemdste artiesten van het moment en het is leuk om te zien hoe eenvoudig hij is gebleven terwijl hij gevraagd wordt als artiest van Zurich tot Rio.

Echt heel leuk en bijzonder omdat de kabelbanen gewoon onderdeel zijn van het openbaar vervoer en hele wijken verbinden met het centrum (taxi anvers). Dan zit de koek er voor vandaag op. Nou, bijna…..ik heb vooral een reservering gemaakt in , een fantastische restaurant. Ik zal niet te veel verklappen maar mocht je in Medellin komen dan moet je hier echt gaan genieten.

Latest Posts

Taxi Oss

Published Nov 29, 23
7 min read

Engelse Taxi 3 Letters

Published Nov 26, 23
7 min read