Blog 1 -
 Taxi Antwerpen Naar Brussels Airport (Zaventem) - A-taxi  thumbnail

Taxi Antwerpen Naar Brussels Airport (Zaventem) - A-taxi

Published Jul 20, 23
10 min read

Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-taxi

Afijn, ik kwakkel maar gewoon door en ooit komt het wel weer goed. Ik zal jullie eens iets veel leukers vertellen dan het gezeur over mijn lijf. Ik heb vrijdag een vakantie geboekt en jullie raden nooit waarheen ......nou ja, sommige lezers weten het al maar nu is het echt officieel.

Maar ik heb nu iets moois om naar uit te kijken. Lourdes zit er daardoor dit jaar niet in, maar Israël lijkt mij heel bijzonder. Het is een zorgreis en met dezelfde organisatie van Lourdes, de VNB . Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-Taxi. Zij organiseren dit jaar voor het eerst deze zorgreis naar Israël.

Ik vind het nog wel heel onwerkelijk hoor, kan mij op dit moment nog niet echt een voorstelling van maken......ik Israël. Ik had echt nooit kunnen denken daar ooit naartoe te gaan, niet eens over nagedacht. Tot ik eind vorig jaar van deze zorgreis hoorde en toen had ik meteen zoiets van: "Daar wil ik mee naartoe".

Maar als het niet veilig is, dan zal de VNB er echt niet naar toe gaan, daar ga ik van uit. En wat dachten jullie van het eten..........ik hoop dat ze er ook water en stokbrood hebben, dan overleef ik het wel J En weten jullie wat ook heel erg leuk is.........Gea gaat weer mee om voor mij te schrijftolken, super toch!!! Het duurt nog wel dik 9 maanden voor we gaan, maar ik denk dat ik tussendoor nog wel uitstapjes zal maken.

Ik zag er in de gauwigheid al leuke dingen tussen staan zoals de dierentuin, vlindertuin, theatermiddag en nog veel meer leuke dingen. Gaat helemaal goed komen en voor ik het weet, is het november want zeg nou zelf.......een jaar is toch eigenlijk niets, vliegt zo voorbij! Komende week staat er nog niet veel op mijn programma.

Woensdag naar een nieuwe pedicure. Dit door nieuwe regels van de zorgverzekeraars i. v.m. vergoedingen voor pedicurebehandelingen van de diabetische en reumatische voet. Daardoor kan ik niet meer naar mijn vaste pedicure. Vind ik dan toch weer even spannend, hoe het bij de nieuwe pedicure zal gaan. En verder op mijn vaste dagen naar de dagbesteding en tussendoor voldoende rust nemen, dan kom ik er wel.

Taxi Antwerpen - Alle Taxis In De Provincie Antwerpen - A-taxi

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Gisteren ook nog sneeuw gehad en vanmorgen deed ik de rolgordijnen omhoog en i. p.v. witte daken en bomen, zie ik nu grijze en donkere daken/bomen/wegen. Aanpassen Taxitarieven - A-Taxi. Eigenlijk best een somber plaatje om naar te kijken. Ondanks dat ben ik blij dat het nu dooit en het weer wat warmer gaat worden.

De laatste dagen ben ik zo ontzettend moe. Als ik 's ochtens ontwaak, zou ik het liefst de hele dag blijven liggen (Bereken De Prijs Van Je Taxi - A-Taxi). Maar dat vind ik dan ook weer zonde van de tijd, dus dat doe ik niet. Wel lig ik al de hele week 's avonds heel vroeg in bed en 's middags dut ik in mijn stoel regelmatig even in.

Je zou ziek worden alleen al van al die pillen L Volgende week mag ik terug komen om de bloeddruk nogmaals te controleren en te zien of deze medicatie aan slaat. Vanmiddag krijg ik bezoek van mensen die ik nog niet ken. Mevrouw komt in aanmerking voor een CI, zij wil alvorens een besluit te nemen eerst meer informatie over de CI en zien hoe het eruit ziet.

Zelf was ik ook heel blij met alle informatie die ik gekregen heb voor ik mijn CI gekregen heb. Reserveer Een Taxibusje Bij Global Taxi - A-Taxi. Als ik met mijn ervaringen anderen kan helpen, dan doe ik dat graag. Verder is er niet veel nieuws te melden. Als iemand een potje energie vind, stuur het dan maar richting Etten-Leur J Zo medische week nummer twee van dit jaar zit er ook weer op.

Dinsdag had ik vanwege de sneeuw huisarrest. Er is hier een dik pak gevallen en het was een mooi plaatje om naar te kijken, alleen niet zo handig om door heen te moeten. En koud is het ook nog eens brrrrrr.......van mij mag het warm water gaan regenen en voorjaar worden.

De buienradar geeft aan dat het op dit moment hier sneeuwt. Ik ben vast aan een nieuwe bril toe want ik heb nog geen sneeuwvlok ontdekt. Laat het maar lekker langs Etten-Leur heen waaien. Woensdag moest ik voor de diabetescontrole. Mijn eerste rit op de scootmobiel door de besneeuwde straten.

Reserveer Een Taxibusje Bij Global Taxi - A-taxi

Als hij opblaast dan hoor je het klittenband kraken en los gaan. Dat was bij de huisarts ook zo maar ik moest hem toch maar meenemen en meten. Tijdens het meten druk ik met mijn hand de band vast, zodat deze niet open kan schieten - Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-Taxi. Ik weet niet of het daardoor komt dat de bloeddrukmetingen steeds flink hoog zijn en of deze metingen betrouwbaar zijn.

Morgen maar kijken hoe de meting bij de huisarts is en wat zij er van zegt. Donderdag bij de mondhygi�niste geweest, daar ben ik weer voor een half jaar van verlost. Vrijdag was de internist aan de beurt. Zij was tevreden met de bloeduitslagen, nier, lever en alvleesklier zijn stabiel.

Ik mag deze keer een half jaar wegblijven, dus dat is mooi. Het verschil van denk- en werkwijze van artsen verbaasd mij wel. De reumatoloog wilde mij twee weken geleden het liefst meteen doorsturen naar de internist, i. v.m. mijn bloeduitslagen. Kom ik bij de internist en die zegt tevreden te zijn.

Het geeft mij een beetje dubbel gevoel. Aan de ene kant is het fijn dat de internist tevreden is maar aan de andere kant blijf ik kwakkelen met dat lijf van mij en vind ik het niet echt iets om tevreden over te zijn. Personenvervoer Sportpaleis Antwerpen Taxi - A-Taxi. Ik vind het jammer dat mijn eigen internist langdurig ziek is.

Zij kent mij niet en weet heel mijn voorgeschiedenis niet. Dan zou ze eerst mijn hele dossier uit moeten pluizen maar daar hebben de artsen geen tijd voor. Afijn, morgen maar zien of de huisarts net zo tevreden is als de internist, ben bang van niet. Inmiddels blijkt mijn bril toch goed te zijn want ik zie nu hele kleine sneeuwvlokjes voor mijn raam voorbij stuiven....stuifsneeuw dus J Komende week ben ik als vanouds drie dagen op de dagbesteding.

Begin deze week heb ik al voldoende schrijfstof opgedaan voor mijn blog......een spannend horrorverhaal: "Missie Bloed" JIk moest bloed laten prikken i. v.m. diabetescontrole en dacht slim te zijn door dit bij de prikpost te doen waar de dagbesteding is. Dat is in een verpleeghuis en je kan daar tot 10.

Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem - Taxi Antwerpen - A-taxi

Meestal ben ik rond 09. 45u-10. 00u bij de dagbesteding. Ik heb daar al vaker bloed laten prikken en het is ook al die keren gelukt, behalve afgelopen maandag. De prikster wilde eerst in mijn arm proberen, zoals meestal wilde dat ook deze keer niet lukken. Toen naar het vertrouwde prikplekje op mijn hand, maar daar ging het ook niet.

In 1e instantie wilde het weer niet, maar nadat ze met de naald een beetje verschoven had, was er ineens bloed..........op mijn hand en op de grond, maar niet in het buisje waar het in moest. Het bloed stroomde langs de naald heen, over mijn hand, de grond op KI.p.

de ader dicht te drukken, liet ze het bloed lopen en probeerde ze de druppels op te vangen in het buisje (Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-Taxi). Dat lukte natuurlijk niet. Stonden er in de deuropening ook nog mensen mee te kijken, dat was niet bevorderlijk voor de zenuwen. Uiteindelijk zijn we er mee gestopt en de ader dicht gedrukt, drukverband er omheen en zonder resultaat verder gegaan.

Later op de dagbesteding voelde ik mij niet zo lekker, raar in mijn hoofd, soort duizeligheid. Ik heb er 's morgens weinig gedaan. 's Middags ging het gelukkig weer beter. Dinsdag ben ik naar de centrale prikpost gegaan en daar ging het ook niet makkelijk maar na diverse pogingen en 3 priksters verder, is het dan toch nog gelukt pfff.

s. woensdag naartoe. Leuke is dat ik dinsdag weer bloed mag laten prikken voor de internist waar ik vrijdag naartoe moet. En dan maar hopen dat het in 1x wil lukken. Als het goed gaat ben ik dan wel een poosje verlost van het prikken, in april dan pas weer denk ik.Ze zijn mooi geworden, echt heel gaaf. Ik ben er heel blij mee. Ze zijn in verschillende kleuren blauw en met spijkerstof aan de zijkanten. Ze zijn eigenlijk te mooi om aan te trekken JIk heb ze woensdag meteen aangelaten en woensdagmiddag kon ik ze op de dagbesteding showen tijdens de nieuwjaarsborrel.

Global Taxi - Flexibel En Stipt Taxivervoer Op Maat - A-taxiIk had een striem in mijn been waar de rand van mijn sok zat en een striem van de rand van de schoen. Maar verder zitten en lopen ze lekker. Ik moet er wel zuinig op zijn want in april 2014 mag ik pas weer nieuwe aan laten meten. Taxi In Antwerpen Van / Naar Luchthaven Brussel-zaventem - A-Taxi.......mits ze hier ook niet op gaan bezuinigen in Den Haag.

Mijn fotoalbums van Lourdes zijn klaar, die missie is geslaagd. Deze week gaat weer de zoveelste medische week worden. Dinsdag proberen bloed te prikken, woensdag naar de diabetesverpleegkundige, donderdag naar de mond hygieniste, vrijdag naar de internist (Hoeveel Kost Een Taxi ? Taxi Tarieven Bekijken? Dat Kan! - A-Taxi). En daarna hoop ik een tijdje van dokters, ziekenhuizen en onderzoeken verlost te zijn.

Waarmee ik zo druk ben........ik ben fotoalbums aan het maken van de twee Lourdesreizen. Het boek van de septemberreis had ik nieuwjaarsdag klaar. Daarna ben ik meteen door gegaan met de oktoberreis maar dat is een veel zwaardere dobber. Ik heb zoveel foto's van die reis, en zie dan maar eens de mooiste en leukste uit te zoeken.Vandaag de hele dag bezig geweest en ik dacht lekker op dreef te zijn en klaar te komen met het album. Nee dus, de pagina's waren op - Vervoer Nodig Van Antwerpen Naar De Luchthaven? - A-Taxi. Het fotoboek kan niet dikker blijkbaar en ik heb nog drie dagen te verslaan. Ik ga er maar een deel 1 en deel 2 van maken, kan dus weer van vooraf aan beginnen.

Maar dat gaat niet meer lukken om nu nog 2 boeken klaar te krijgen. Wachten op een nieuwe aanbieding misschien?! Ik zou ook bijna vergeten dat het sinds 6 dagen nieuwjaar is en zal jullie voor ik het vergeet een heel gelukkig 2013 toe wensen. Dat het een mooi,gezond, gelukkig, gezellig, warm, liefdevol en schrijfvaardig jaar mag worden!! Het vuurwerk was weer prachtig om naar te kijken.

Alhoewel ik ook even buiten ben geweest om medebewoners een goed nieuwjaar te wensen. Ik heb weer eens geprobeerd om foto's van het vuurwerk te maken, maar dat is niet gelukt. Er zit een speciale vuurwerkstand op de camera, maar veel soeps krijg je daar ook niet uit. Eind dit jaar komen er nieuwe kansen JMijn eerste ziekenhuis/doktersbezoeken van dit jaar heb ik inmiddels achter de rug.

Taxi Luchthavenvervoer Antwerpen - Leuven - A-taxiDe bloedwaarden van de jicht zijn weer aan het stijgen, heel laag hb, nierfunctie achteruit en alles was afwijkend geloof ik. Ze wilde mij al doorsturen naar de internist, vooral vanwege mijn lage hb. Maar ik had de andere dag al een afspraak met de huisarts staan, mede daarvoor en 18 januari heb ik al een afspraak bij de internist staan, dus dan komt het dan wel.

Latest Posts

Taxi Oss

Published Nov 29, 23
7 min read

Engelse Taxi 3 Letters

Published Nov 26, 23
7 min read